top of page

L’Ínsula literària és una petita llibreria independent, indie, generalista, específica, clàssica, moderna, il·lustrada, friqui, compromesa, conscienciada, infantil i no tan infantil, feminista, ecològica, curiosa, mallorquina, universal...

 

Situada en ple centre de Palma, concretament als Geranis —zona que darrerament està experimentant una renaixença marcada per un impuls jove, cultural i modernitzador—, és una llibreria que està al servei de tots aquells navegants de la literatura que, tant si viatgen amb rumb fix com si van a la deriva, necessiten un lloc on trobar el seu tresor més preuat, els llibres.

 

A més, la nostra llibreria és un lloc que acull tota mena de xerrades literàries i culturals. S’hi fan des de tertúlies literàries, tallers d'escriptura, poesia i art, presentacions de llibres, cafès literaris i contacontes, fins a xerrades de docents universitaris i altres experts d’àmbits culturals.

 

També tenim la pretensió que l’Ínsula sigui un espai on la gent pugui donar veu a totes les seves inquietuds. Per això, oferim tot un seguit de xerrades destinades a informar i discutir sobre temes d’actualitat, socials, de gènere, mediambientals... però també d’altres que suscitin el vostre interès i se’ns hagin pogut escapar.

 

Per tant, com podreu anar experimentant al llarg de tots i cadascun d’aquests actes que anem oferint i en els que esteu més que convidats, pensem que la nostra llibreria —a part de ser un racó on gaudir de la que és la vostra gran passió, la nostra i la de molts altres: llegir— és un punt clau on es potencien la cultura i la societat d’aquesta ciutat i de tota la nostra illa.

 

Esperem que les nostres prestatgeries plenes de llibres siguin un port on pugueu atracar i proveir el vostre intel·lecte de la literatura que més us faci gaudir.

bottom of page