top of page

A l'Ínsula literària, a part de ser llibreters, també ens les donem d'editors. Tenim una editorial independent que publica un poc (molt poc) de tot. Al poc que fem, però, li posem tot l'esforç i dedicació per a que quedin unes edicions fetes amb molt bon gust, o al menys, al nostre gust.

Distribució

Distribuidora Rotger                            Azeta

A les Illes Balears                                   A la resta d'Espanya 

- NOVETATS -

Com que editar de forma tradicional és una feina molt costosa i que requereix uns temps i pressupostos que fan que editem a comptagotes, per a aquella gent que no pot esperar tenim una alternativa: Editem llibres sota demanda (o autoedició/autopublicació). Què vol dir això, simplement que l'autor és qui corre amb tots els costos de producció del llibre (correcció, maquetació i disseny, i impressió), però després, els guanys de les ventes són tots per a l'autor (descomptant la part que es quedin les llibreries o distribuïdores que el venguin, és clar).

Els preus de l'autoedició es calculen segons projecte, de forma totalment gratuïta i sense cap tipus de compromís.

Així doncs, si vols que t'ajudem a autopublicar el teu llibre, deixa-ho en les nostres mans, ens n'encarregarem de tot. Això sí, sempre sota la teva supervisió, que com deia la iaia: Qui paga mana!

- NOVETATS D'AUTOEDITATS -

També oferim serveis de correcció, traducció i disseny i maquetació:

Correccions

Català i castellà: 0,015€ / paraula.

Anglès: 0,01 € / paraula.

Traduccions

Català-castellà i castellà-català: 0,05€ / paraula.

Anglès al català o al castellà: 0,05€ / paraula.

 

 

Els preus de maquetes de llibres, dissenys de portades i altres suports gràfics es pressuposten segons projecte i de forma totalment gratuïta.

bottom of page