top of page

Ens podeu fer les comandes dels vostres llibres preferits de la forma que us sigui més fàcil!

- Si el que voleu es encarregar llibres i passar-los a cercar a la llibreria, ens els podeu encarregar tant a través del nostre correu electrònic: llibreria@insulaliteraria.com com via whatsapp o trucant al 608 54 01 42.

 

 

- Si preferiu que us els enviem a casa, ens els podeu demanar també mitjançant el correu electrònic: llibreria@insulaliteraria.com o bé a través de la plataforma Libelista.

Libelista és una xarxa de llibreries independents que ofereix un servei de venda online de qualitat i de proximitat.

Com funciona?

  1. Registreu-vos a Libelista. En fer-ho podreu escollir-nos com la vostra llibreria de confiança a la qual donar suport amb les vostres futures comandes.

  2. Navegueu per l'extens catàleg de Libelista i seleccioneu els llibres que vulgueu afegir a la vostra cistella de la compra.

  3. Trieu si voleu rebre la vostra comanda a casa* o passar-la a recollir a l'Ínsula.

  4. Si no ho havíeu fet en registrar-vos, ara també podeu seleccionar la nostra llibreria per a destinar els guanys d’aquesta comanda.

 

A l'Ínsula som defensors acèrrims del llibre en paper, però també som conscients que hi ha una nova realitat que ha arribat per quedar-se, i aquesta és l'ebook. Els avantatges són diversos: comoditat, ecologisme, preu; que fan del llibre digital una plataforma atractiva per a una part del públic lector. Per això, nosaltres també volem oferir-vos aquesta possibilitat.

Si, com a lectors conscienciats que sou, decidiu apostar pel petit comerç i comprar-nos els llibres físics a nosaltres en comptes de fer-ho a les grans superfícies, perquè no comprar-nos també els llibres digitals? Per això, de la mateixa manera que ens podeu encarregar els llibres físics a través de Libelista, també podeu fer-ho amb els ebooks.

Heu de saber que si oferim llibres digitals és perquè som conscients dels avantatges que tenen i sabem que ens en podem beneficiar i, sobretot, perquè sabem que la gran majoria estima el llibre en paper, ara i sempre. Ja que, el plaer indescriptible que és passar les pàgines d'un llibre, veure com vas avançant a mesura que llegeixes o l'olor de nou (o de vell) que fan alguns llibres, són insubstituïbles.

* Els enviaments a domicili tenen un cost extra de 3,80€, tant a la Península com a les Illes Balears.

* Per a comandes superiors a 60€ l'enviament és gratuït.

l'opció més ràpida!

boto_XARXA_3_edited.jpg
bottom of page